آموزش نماز

آثار و برکات نماز

آموزش نماز

آثار و برکات نماز

طهارت باطنی نماز در سایه شست‌وشوی اعضای ظاهری در وضو


شست‌وشوی ظاهری اعضای وضو نماد طهارت باطنی است و اگر این اعضا گناه نکند، مسلماً قلب انسان نیز پاک می‌ماند.


به گزارش خبرنگار آیین و اندیشه فارس، برای وضو گرفتن، دین اسلام بر برخی از اعضای بدن تاکید می‌کند، اینکه چرا در وضو اعضای ظاهری را می‌شوییم؟ واحد پرسش و پاسخ مرکز تخصصی نماز این چنین به این سوال پاسخ می‌دهد:
 اینکه ظاهر این اعضا را می‌شوییم به سبب آن است که این اعضاء بیش از همه اعضاى بدن با مردم مواجه است و با آنها تماس نزدیک دارد، این اعضا بیش از همه اعضاى دیگر با پلیدی‌ها و آلودگی‌ها برخورد مى‌کند، از این رو در معرض آلوده شدن قرار مى‌گیرد، همچنین با این اعضا می‌خواهیم خداوند را ستایش کنیم، چشم، دست و لب.
 اما معنی باطنی این است که چون بیشترین خطا و اشتباه از این اعضا صادر می‌شود، لذا شستشوی ظاهری دادن آن، نماد شستشوی باطنی است و اگر این اعضا گناه نکند، مسلماً قلب انسان نیز پاک می‌ماند.
 دین مبین اسلام آن قدر ظریف است که حتی برای وضو که مقدمه نماز است، مقدماتی قرار داده است، چرا که این وضو باید طهارت باطن برای انسان ایجاد کند، لذا در روایت آمده است «الوضوء نور»، مسلماً لازم است، کلید نماز برای ایجاد پاکی باطنی، پاکی باطن را دارا باشد. برای به دست آمدن این طهارت باطنی برای انسان توسط وضو از همان ابتدای دیدن آب ادعیه و اذکاری وارد شده است.  

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد